domingo, 27 de noviembre de 2016

El nostre Secretari

El passat 22 de novembre,  a la Reunió Extraordinaria de l'AMIPA, tal com obliguen els nostres estatuts, va cessar el nostre company i amic Pep Valens, Secretari de la nostra AMIPA.

Aquestes línies volen ésser un homenatge a la seva persona i al seu treball. Juntament amb la nostra estimada Anna Moilanen, varen iniciar un camí, una tasca titànica, quasi impossible, per aconseguir la reforma de la nostra escola, que, en aquells moments, no reunia el mínim necessari que ens permetés enviar-li cada matí amb tranquil·litat els nostres fills.

Lluitador infatigable, sempre ens sorprenia amb una nova iniciativa. Metòdic, pràctic, temperat, amb una clara visió de futur i de les feines a fer, no ha deixat cap porta on trucar en benefici dels nostres fills i tutelats. Es va reunir amb Gerents, Directors Generals, Caps de Gabinets, Consellers, amb el Vicepresident Barceló... fins que va acudir personalment la Presidenta de les Illes Francina Armengol al nostre Centre, qui va dir textualment: "El Centre d'Educació Especial de Son Ferriol ha deixat d'ésser invisible".

Els fruits de la seva feina són ben patents: A la fi hi ha aigua corrent, la reforma de les cobertes de l'escola està finalitzada, el bany adaptat és una realitat, tenim pràcticament segur el menjador per l'any que ve, el mobiliari està renovat i les pissarres elèctriques van arribant. Podríem haver somiat fa dos anys alguna cosa semblant en tan poc temps?

No podem compensar la feina que ha fet durant aquests anys ni les incomptables hores que hi ha dedicat (junt amb n'Antònia, la seva incondicional dona), però sí que podem manifestar públicament una vegada més el nostre reconeixement més sincer:

GRÀCIES PEP, el teu llegat queda per a la posteritat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario